Villkor

Vi samlar in information om dig under kassaprocessen i vår kliniken.

Vad vi samlar in och klinik

Medan du besöker vår webbplats, kommer vi att spåra:

 • Produkter som du har visat: vi använder detta för att exempelvis visa dig produkter som du nyligen har tittat på.
 • Platsinformation, IP-adress och webbläsartyp: vi använder detta för ändamål såsom momsberäkning och fraktkostnader
 • Leveransadress: vi ber dig ange detta så att vi, till exempel, kan beräkna frakt innan du beställer, och skicka dig beställningen!

Vi använder också cookies för att hålla reda på varukorgens innehåll medan du använder vår webbplats.

När du köper från oss, ber vi dig att ge oss information som innefattar ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkortsuppgifter/betalningsuppgifter och valfri kontoinformation såsom användarnamn och lösenord. Vi använder denna information för syften, såsom att:

 • Skicka information till dig om ditt konto och din beställning
 • Svara på dina frågor, inklusive återköp och klagomål
 • Behandla betalningar och förhindra bedrägerier
 • Konfigurera ditt konto för vår butik
 • Följa lagliga krav vi har, såsom momsberäkning
 • Förbättra vår butikserbjudanden
 • Skicka dig marknadsföringsmeddelanden, om du väljer att ta emot dem

Om du skapar ett konto kommer vi att lagra ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, vilket kommer användas för att fylla i dina uppgifter i kassan för framtida beställningar.

Generellt lagrar vi bara information om dig så länge vi behöver informationen för de ändamål vilka vi samlar in och använder den, och så länge vi inte är juridiskt skyldiga att lagra den. Till exempel kommer vi att lagra beställningsinformation för gällande tidsperiod för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser.

Vi lagrar även kommentarer eller recensioner, om du lämnar dessa.

Vilka i vårt team har tillgång

Medlemmar i vårt team har tillgång till informationen du ger oss. Till exempel, både administratörer och butiksägare har tillgång till:

 • Beställningsinformation som t.ex. vad som köptes, när det köptes och var det ska skickas, samt
 • Kundinformation såsom ditt namn, e-postadress samt fakturerings- och leveransinformation.

Vårt team har tillgång till denna information för att uppfylla beställningar, genomföra återbetalningar och tillhandahålla support.

Integritetspolicy

 1. Tider: Kunden måste boka tid i förväg och ska vara i tid till sin tid.
 2. Avbokningar: Kunden måste ge ett visst mängd av varsel 24 timmar om de behöver avboka eller omboka en tid. Om kunden inte ger tillräckligt med varsel kan de debiteras en avbokningsavgift.
 3. Betalning: Kunden måste betala för sin tid vid bokningen eller på dagen för behandlingen om de betalar personligen. Kliniken kan godta olika betalningssätt, såsom kontanter, kreditkort eller Swish.
 4. Återbetalningar: Kliniken kan erbjuda återbetalningar under vissa omständigheter, till exempel om kunden inte är nöjd med den utförda behandlingen. Återbetalningspolicy ska vara tydligt angiven och finnas tillgänglig för kunden vid förfrågan.
 5. Ålderskrav: Vissa skönhetsbehandlingar kan ha åldersgränser, till exempel kräva att kunden är över en viss ålder för att få vissa tjänster. Detta bör tydligt anges i bokningsvillkoren.
 6. Varsel: Kunden bör ge ett visst mängd av varsel innan de avbokar en tid. Detta kan vara 24 timmar eller mer, beroende på klinikens policy.
 7. Avbokningsavgift: Om kunden inte ger tillräckligt med varsel kan de debiteras en avbokningsavgift. Detta kan vara en procentuell avgift av den totala kostnaden för behandlingen, eller en fast summa.
 8. Ombokning: Kunden kan oftast omboka sin tid utan extra kostnad, så länge de ger tillräckligt med varsel.
 9. Nödsituationer: Om kunden har en nödsituation (t.ex. sjukdom) kan de ibland avboka utan att debiteras en avbokningsavgift.
 10. Tekniska problem: Om det uppstår tekniska problem med utrustning eller produkter som krävs för en behandling, kan vi behöva avboka kundens tid.
 11. Sjukdom: Om en personalmedlem blir sjuk och inte kan utföra behandlingen kan vi behöva avboka kundens tid.
 12. Överbokning: Om du har fler bokningar än du kan hantera kan vi behöva avboka en tid för att hantera belastningen.
 13. Kundservice: Kliniken ha tydliga riktlinjer för hur man hanterar kundservice och klagomål. Det kan inkludera att erbjuda en lösning på problemet eller att ge en ersättning om kunden inte är nöjd med behandlingen.
 14. Hygien: Kliniken ha höga standarder för hygien och säkerhet, och informera kunderna om hur de hanterar desinfektion och sterilisering av utrustning.
 15. Allergier: Kliniken informera kunderna om eventuella allergier eller överkänsligheter som kan påverka behandlingen, och ha en policy för hur man hanterar sådana situationer.